Select Page

За ликовната критика или – за моралот!
Колумна
Автор; Златко Теодосиевски

Објавена во Дневник, Скопје
11.03.1998

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟