Select Page

За графитите од поинаков агол

Напис

Автор: Гето Руди

Објавен во Студентски збор, Скопје

06.03.2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟