Select Page

Западно, Источно или Централно Европска уметност? ‘Stop Making Sense’

Предавање

Небојша Вилиќ

Музеј на современата уметност, Скопје

29.10.1999

 

 

Објава: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟