Select Page

Замина во потрага по душевен мир – Глигор Стефанов, уметник кој живее и твори во Канада
Напис
Автор: Анита Јованоска; изјави: Глигор Стефанов

Објавен во Вечер, Скопје
10.10.2005

 

PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟