Select Page

Жени сликари
Групна изложба по повод 8ми март – меѓународен ден на жената

 

Центар за култура и информации, Скопје
7 – 19 март 1977

 

Учесници: Апостолска Мира, Ефтимова Катја, Малинковска Зага, Спировска Мира Мирослава, Стефанова Лена, Темкова Ана, Хаџи Димова Лепа, Христова Оливера

Каталог: PDF мк

 

слични содржини ☟☟☟☟