Select Page

Естетска проценка на скулптурите ќе направи времето

Напис

Автор: Ивана Васева; изјави: Кокан Грчев, Златко Теодосиевски, Соња Абаџиева

Објавен во Време, Скопје

21.01.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)


слични содржини ☟☟☟☟