Select Page

Експресивни архетипови
Осврт кон изложбата „Моите ликови“на Гордана Хаџи Николова во МКЦ Скопје, ноември 2001

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

19.12.2001

 

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟