Select Page

Едноставна вонвременска монументалност

Осврт кон изложбата  на графики од Марија Бономи, МСУ – Скопје 2000

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

02.10.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟