Select Page

Евокации
Осврт кон изложбата на дела на Ванчо Јаков, Аеро галерија Скопје, 16 – 31.03.2000

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

29.03.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟