Select Page

„Диверзии“ на независната уметност
Напис

Автор: Тони Димков; изјави: Оливер Мусовиќ, Христина Иваноска

Објавен во Глобус, Скопје
17.11.2009

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟