Select Page

Денес не е важно каде се твори ако работите сериозно
Интервју со Жарко Башески
Разговарала: Весна Дамчевска
Објавено во Нова Македонија, Скопје
30.12.2017

 

Интервју: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟