Select Page

Делумна презентација
Рецензија (кон изложбата „Венеција виа МКЦ“, МКЦ Скопје, септември 2008)
Автор: Владимир Величковски
Објавена во Вечер, Скопје
13.10.2008

 

Рецензија: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата

 

слични содржини ☟☟☟☟