Select Page

„Даут пашин амам“ носител на проектот на Бошков
Напис
Автор: В.Ш., изјава: Петар Хаџи Бошков
Објавен во Вечер, Скопје
06.01.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

слични содржини ☟☟☟☟