Select Page

Дали спомениците од „Скопје 2014“ се плагијати на познати скулптури од светските плоштади!?
Напис
Автор: Љубица Гроздановска Димишковска; изјави: Елизабета Канчевска Милевска, Владимир Величковски, Милош Коџоман, Митко Хаџи – Пуља, Гоце Наневски, Чедомир Васиќ
Објавен во Фокус, Скопје
14.08.2009

 

Напис: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟