Select Page

Дали се виновни парите или „македонскиот синдром“?
Напис

Автор: Искра Ефтимова
Изјави: Сузана Милевска, Драган Бошнаковски

Објавен во македонија денес, Скопје
06.04.1999

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

слични содржини ☟☟☟☟