Select Page

Дали парите се само евтино алиби
Напис

Автор: Л.Г.Д
Изјави: Владимир Георгиевски, Коле Манев, Благоја Стефановски

Објавен во Дневник, Скопје
13.05.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟