Select Page

Дали и уметничката елита е турбофолк?
Напис

Автор: М.За.; изјава: Нада Прља

Објавен во Вест, Скопје

15.02.2007

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟