Select Page

Големо интересирање за проектите од Македонија
Напис
Автор: Л.Г.Д.
Изјави: Оливер Мусовиќ, Сузана Милевска, Ѓорѓи Чулаковски
Објавен во дневниот печат, Скопје
27.09.1999

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟