Select Page

Големото пролетно прочистување
Осврт кон изложбата „Озарување на местото“, Скопје 2001

Автор: Зоран Бојаровски

 

Објавен во Форум, Скопје

27.04.2001

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟