Select Page

Во уметноста нема лажење

Интервју со Искра Димитрова

Разговарал: Зоран Бојаровски

Објавено во Форум, Скопје

16.06.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟