Select Page

Во стеснет уметнички простор
Рецензија кон изложбата на Антони Мазневски, Мала станица – Скопје, мај 2008
Автор: Владимир Величковски

Објавена во Вечер, Скопје
15.06.2008

 

Рецензија: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟