Select Page

Вечното освојување на Скопје

Став на Томе Серафимовски во врска размената на уметнички дела

Објавен во Утрински весник, Скопје

21.02.2001

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟