Select Page

Билјана Унковска

Самостојна изложба

Текст: Андреј Медвед

 

Центар за култура и информации, Скопје – изложбен салон на Центарот

8 – 21 декември 1980

 

Каталог: PDF mk

 

слични содржини ☟☟☟☟