Select Page

Апокалипсата веќе ја живееме
Напис

Автор: М.П.
Изјава: Сузана Милевска

Објавен во дневниот печат, Скопје

29.07.1999

 

Напис: PDF mk 

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟