Select Page

Антагонизми
Осврт кон изложбата „Моето бело“ на Мариа Павловска во Музеј на град Скопје, 2001

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

14.11.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟