Select Page

Александар не смее да дојде преку Солун
Напис
Автор: Игор Чавески; изјави: Драган Тевдовски, Стојан Андов, Александар Литовски, Милан Бошковски, Ерван Фуере
Објавен во Време, Скопје
06.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)


слични содржини ☟☟☟☟