Select Page

Ако ја прифатите оваа средина, таа станува неверојатно инспиративна
Интервју со Жанета Вангели

Разговатрал: Зоран Бојаровски

 

Објавено во Форум, Скопје

10.03.2000

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)


слични содржини ☟☟☟☟